Ce se întâmplă dacă API-ul meu expiră în timpul unei provocări Bybit?
Cu cinci zile înainte ca API-ul dumneavoastră să expire, veți primi un e-mail de reamintire, iar butonul „Reconectare” va apărea pe pagina provocării.
Pentru a nu pierde provocarea, creați un API nou pe Bybit și conectați-l folosind butonul „Reconectare” înainte de data expirării. Dacă API-ul expiră înainte de reconectare, veți pierde automat provocarea.
