Какво става, ако срокът на моя API изтече по време на предизвикателство с Bybit?
Пет дни преди изтичането на вашия API ще получите напомняне по имейл, а на страницата на предизвикателството ви ще се появи бутон „Reconnect“.
За да не загубите предизвикателството си, създайте нов API в Bybit и го свържете чрез бутона „Reconnect“ преди датата на изтичане. Ако API изтече, преди да възстановите връзката, предизвикателството ви автоматично ще бъде отчетено като неуспешно.
